Vandaag is het Blue Monday. De meest deprimerende dag van het jaar omdat we onze goede voornemens niet hebben gehaald en de vakanties en feestdagen ver weg lijken.  Nu heb ik persoonlijk een top weekend gehad en ga ik steady op mijn goede voornemens, dus ik pep iedereen die wel last heeft van een Blue Monday graag op met drie tips om je wat beter te voelen! 

  1. Think positive! 

Laten we beginnen met positief denken. Goede voornemens nog niet geslaagd? De maand is nog niet eens over! You can do it! Vandaag is gewoon een nieuwe maandag, van een nieuwe week om je voornemens nieuw leven in te blazen! Dat maakt maandagen zo fantastisch! 

monday

2. Don’t think! 

Oké, deze is wat moeilijker, maar probeer eens wat minder te denken. Een goed alternatief is om je heen kijken. Kijken naar de kleine, mooie dingen in het leven. Het zonnetje, dat lieve koppel in het park, een berichtje van een vriend uit het niets of je lieve huisdier bij thuiskomst. Denk er niet over na maar neem het in je op. Gebruik al je zintuigen en geniet! 

3. Wees lief voor jezelf! 

Wat je ook doet, welke stemming je ook hebt en hoe je daar ook wel of niet mee om wilt gaan… wees daarbij lief voor jezelf! Als iets niet lukt, schenk een bakje thee in voor jezelf. Of ga een frisse neus halen. Whatever suits you! Wordt niet boos, teleurgesteld of moedeloos… Je bent ook maar een mens! Geef jezelf een complimentje, maakt niet uit waarover! 

Ik schenkt nog een bakje thee voor mezelf in en kijk terug op een fantastische week. Ik mocht vorige week namelijk een training geven en twee keer mijn Spoedcursus Geluk presenteren! Het weekend heb ik dat gevierd met paarden, vrienden en familie! Mijn week is net begonnen maar kan nu al niet meer stuk! Hierbij nog even een gratis bonustip: Positiviteit werkt aanstekelijk! 

Categorieën: Lifestyle

lonnekevandasler

Spreker over geluk!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button