We leven in week 2 van het nieuwe jaar. Alle vakanties zijn voorbij en de files zijn weer terug. Het is nog steeds lang donker ’s morgens en vroeg donker ’s avonds. Ben jij iemand die blij is dat alle feestdagen weer voorbij zijn? Of zie je er tegenop dat het “gewone leven” weer begint? 

Ik ben best blij met mijn gewone leven. Mijn vriend denkt soms van niet, omdat ik nog wel eens kan klagen. Dan zit ik in mijn hoofd. Ik maak me druk om kleine dingen. Mijn gedachten krijgen dan toegang tot mijn gevoel , ook al zijn ze niet (altijd) waar! Ik ben gelukkig ook maar een mens.

mistig

Wanneer ik vervolgens bezig ga met wat echt belangrijk is; de mensen die ik om me heen heb; de persoonlijke ontwikkeling die ik doormaak; de plannen die ik heb voor 2019… Dan wordt ik echt enthousiast. Soms weet ik niet eens waar ik moet beginnen. Maar daar zijn hulpmiddelen voor. Ik maak mijn eigen mindmaps, lijstjes en stel prioriteiten. Vervolgens kost het me weinig moeite om extra uren te vinden op een dag! 

De kunst is dat je niet terug gaat naar je “gewone leven”, maar dat je blijft genieten van jouw bijzondere leven! De keuzes die je maakt, de stappen die je zet en de mensen die je raakt. Daar is niets “gewoons” aan, want dat is voor jouw leven uniek. Dus mijn wens voor jou in deze soms donkere dagen is eenvoudig: Geniet ervan! 

Categorieën: Lifestyle

lonnekevandasler

Spreker over geluk!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button