Hoera hoera! Een jaar geleden heb ik de stap gemaakt en heb ik me ingeschreven bij de KvK. “Out of the Das” werd geboren. En ook al zat ik op dat moment nog in loondienst…

Mijn avontuur kon beginnen! 

Ik heb sindsdien mijn eigen keynote speech geschreven met de titel Spoedcursus Geluk. Een interactieve keynote met humor en praktische voorbeelden. Nog iedere dag groeit deze keynote en heb ik nieuwe ideeën en toevoegingen. Of het nu om 20 minuten of om 45 minuten gaat, ik krijg hier altijd 100% energie van! 

Als trainer gaf ik de 12 Principes van Verandering” aan een aantal heel inspirerende groepen. Deze training sluit naadloos aan op de Spoedcursus Geluk. Je gaat echt aan de slag met de doelen die je wilt bereiken. Verandering wordt eindelijk leuker en makkelijker! 

Nu deze twee diensten lekker gaan, kan ik steeds meer nieuwe ideeën oppakken. Mijn creativiteit en enthousiasme willen meer! Zo heb ik nu ook paardencoaching in de planning staan en ga ik mezelf verder ontwikkelen als trainer met nieuwe methodes. We zijn dus nog lang niet klaar! 

logo doorzichtig 2

Out of the Das

De naam Out of the Das heeft drie invalshoeken. Mijn creatieve kant denkt en werkt graag Out of the Box. Daarnaast vind ik dat de mooiste ontdekkingen en ideeën plaatsvinden als we geen stropdassen dragen. En tot slot, mijn naam is natuurlijk van DASler. Onderling met mijn ouders, vrienden en kennissen gebruiken we de afkorting OOTD. 

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op! Even sparren kan altijd! Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Categorieën: Lifestyle

lonnekevandasler

Spreker over geluk!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button