Mijn week begon goed! Mijn week begon namelijk op de rug van een paard… twee om precies te zijn! Paarden zijn voor mij heel bijzonder, zij zijn voor mij de beste coaches en brengen me weer helemaal in balans. In dit artikel wil ik jullie wat vertellen over mijn bijzondere vrienden in Nieuwleusen.

paarden
Op de foto staan van links naar rechts mijn stoere vriend Venq, mijn knappe vriendin Ellis en hun prachtige dochter Hinde in de sneeuw vorige week!

Paarden zijn heel direct. Als je spanning in je lijf hebt, kun je dat aan een paard vrij snel zien of merken. Als je open staat voor samenwerking, zal een paard eerder geneigd zijn naar je toe te komen. En wanneer je met je hoofd A zegt en met je gevoel B, dan zal een paard moeilijk in beweging komen. Paarden die hierop getraind zijn, geven nog duidelijker feedback. 

Mijn vrienden Venq en Ellis zijn van die paarden! 

Venq en Ellis horen bij de kudde van Tenne. Tenne von Nordheim zet haar paarden in als sparringspartner tijdens trainingen. Dit is geschikt voor iedereen die meer inzicht in zichzelf of in zijn of haar communicatievaardigheden wil krijgen. Je hoeft dus geen paardenmens te zijn! 

De paarden spiegelen ons gedrag. Ze zijn niet status-gevoelig en reageren altijd eerlijk en in het moment. Door doelgericht bepaalde oefeningen uit te voeren krijg je dus directe feedback op jouw gedrag en communicatie. En ging het niet zoals je had gehoopt, dan kan je gewoon nog een keer oefenen.

Ik vind de aanpak van Tenne fantastisch en ben natuurlijk helemaal fan van haar paarden. Stuk voor stuk puur en gelukkig en daarmee de sterkste spiegels die er zijn! 

Wil jij hier nu meer over weten? Of ben je benieuwd wat paardencoaching voor jou/jullie kan betekenen? Neem dan contact op met mij (06 14 40 23 36) of Tenne (06 47 77 96 64).

Categorieën: Lifestyle

lonnekevandasler

Spreker over geluk!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button