Inspirerende spreker over geluk & verandering gezocht?

Wil jij ook gelukkig zijn? Minder piekeren? Minder stress ervaren? Wie niet?! Tijdens de Spoedcursus Geluk gaat Lonneke in op de onderwerpen stress, burn-out, geluk en verandering. Ze laat haar publiek achter met frisse moed en praktische tips.

blauw

Wie heeft er al een burn-out gehad?

Zelf heeft Lonneke op haar 27e een burn-out gehad. Nu kijkt ze daar met een goed gevoel naar terug. “Mijn burn-out heeft me ertoe gezet om belangrijke keuzes te maken. Ik heb daar zoveel van geleerd. Na mijn burn-out ben ik gelukkiger geworden. En nu combineer ik die ervaring met wat ik het leukst vind om te doen! Mensen motiveren en verder helpen!” Aldus spreker Lonneke van Dasler.

De rol van stress

Stress staat ons geluk behoorlijk in de weg. Wanneer we stress ervaren is ons brein en ons lijf eigenlijk met niets anders bezig. In haar keynote speech legt ze uit hoe stress werkt en wat het met ons doet. Bewustwording is stap één. Ervoor zorgen dat de stress afneemt stap twee. Lonneke geeft daarvoor humoristische voorbeelden en praktische handvatten. 

“De Spoedcursus Geluk is enorm leuk om te geven! Er zit humor en vrolijkheid in. Daarnaast een aantal handige tips waar het publiek direct mee aan de slag kan. Ik hoop de mensen te raken en naar huis te sturen met stof tot nadenken en een glimlach op hun gezicht!”

Happiness Pie

inspirerende spreker

Inspirerende- & gastspreker – Lonneke van Dasler

Wanneer we de stress onder controle hebben is er ruimte voor geluk! De eerste les daarbij is begrijpen wat geluk brengt en wat niet. Wist je dat het hebben van mooie of dure spullen maar voor 10% bijdraagt aan jouw geluksgevoel? En dat ons geluk voor 50% genetisch bepaald is? Lonneke legt dit uit, maar laat ook zien dat er nog voldoende ruimte is om ons geluksgevoel zelf te beïnvloeden.

aegon
das
academie voor vastgoed
fnv
postelein
av werving
nag
ncod
tenne
hogeschool utrecht
beunited
adecs airinfra

Spoedcursus basis

1000
  • Duur 30 minuten
  • Deelnemers 20 - 1000

Spoedcursus gevorderd

1500
  • Duur 45 minuten
  • Deelnemers 20 - 1000

Workshop master (TIP!)

2500
  • Duur 120 minuten
  • Deelnemers 20 - 1000

Kernwaarden

Ken jij de kernwaardes van jouw bedrijf? En die van jezelf? Lonneke daagt haar publiek uit hiermee aan de slag te gaan. De eerste stap is daarbij om te bepalen wat jij belangrijk vind in het leven. Wat zijn de kernwaarden van jouw leven? En welke richting wil je op gaan? 

lach3Keuzes maken

Wanneer je met je kernwaardes de koers hebt bepaald, dan kan je keuzes maken. En dat vinden we nog wel eens moeilijk. Want we zitten soms zo fijn in onze comfort zone. Maar als je doet wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg. En we willen juist gelukkiger worden. Hier ligt de kracht van Lonneke als inspirerende en motiverende spreker. Haar energie en enthousiasme stroomt de zaal in, waardoor het publiek echt aan het denken gezet wordt.

Testimonials

En dan stappen zetten! 

Als de koers bepaald is en de keuzes gemaakt zijn, dan kun je over gaan tot actie! Het kan zijn dat je erachter komt dat je wat in je gedrag moet veranderen. Het laatste deel van de spoedcursus geluk gaat daarover. Hoe maak je verandering makkelijker en leuker? 

Wil jij een spreker boeken of gastspreker inhuren voor jouw bijeenkomst? En ben je na het lezen van deze onderwerpen enthousiast? Of heb je juist nog aanvullende vragen? Laat dan je gegevens achter en Lonneke neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

De bijdrage van Lonneke overtrof mijn verwachtingen qua inhoud/impact.

Lonneke is een uitstekende communicator/presentator en haar bijdrage was het meest verrassend.

Weet met goede voorbeelden een boodschap over te brengen.

Vlot en vloeiend. Leuke energieke uitstraling.

Humor en praktische informatie over hoe je kan veranderen en geluk kunt vinden.

Fris & toegankelijk.

Leuk verhaal en persoonlijk.

Even weg van de waan van de dag en…. mooi verhaal omdat een taboe doorbroken werd.

Goede vorm van presenteren.

De presentatie had swung!

Contact Opnemen
Call Now Button