Rondom mijn verjaardag kijk ik graag even met een helikopterview naar mijn leven. Welke stappen heb ik gezet? Welke wegen heb ik bewandeld? En wat heeft me dat allemaal gebracht? Dit jaar werd ik 30(!) en de grootste stap was heel duidelijk: Het oprichten van Out of the Das!

Morgen verstuur ik een nieuwsbrief met een terugblik op het eerste ‘jaar’ van Out of the Das. Wil je die ontvangen? Klik dan hier.

Daarnaast heb ik op persoonlijke ontwikkeling ook hele mooie stappen gezet, waar ik echt met trots naar terug kijk! Ik bruis van de energie op dit moment!

Maar ik ben dus 30 geworden, een mijlpaal. En ‘ze’ zeggen nog al wat over deze specifieke leeftijd! Zo schijn ik vanaf dit moment echt af te takelen: ik krijg grijze haren, rimpels en kan minder goed tegen korte nachten. Nou… Die korte nachten kon ik op mijn 20e ook niet tegen!

Gelukkig ben ik voor die uitspraken niet zo gevoelig. Ik ben topfit, volop in beweging en stijg nog iedere dag! 

jarig

Daarom was 30 worden voor mij ook echt een feestje. Ik vind het gewoon een mooi getal! En een feestje was het zeker, want na een gezellig etentje in de stad, stond opeens mijn woonkamer vol met vrienden en familie!

Ik wil al deze mensen bedanken voor een fantastische 30e verjaardag! Op naar volgend jaar! 

Categorieën: Lifestyle

lonnekevandasler

Spreker over geluk!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button